Blijf op de hoogte en ontvang GRATIS 'Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen'

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens

Website review

Je hebt hard aan je website gewerkt, maar waar blijven de klanten? Ik loop met een videocamera, een frisse blik en een bak ervaring door jouw website, en geef je in een filmpje van pakweg een halfuur een lading tips en strategieën die je meteen kan implementeren.

Bekijk aanbod

1-op-1 coaching

Met de juiste aanpak is zakelijk bloggen de snelste route naar meer impact en omzet. ‘De juiste aanpak’ staat centraal in mijn blogcoaching: alle aspecten van zakelijk bloggen komen aan bod. Ook voor gevorderde bloggers die hun blog willen optimaliseren.

Bekijk aanbod

Community

In de community ‘Meer klanten met je blogs’ kun je 24/7 je vragen stellen. 1x per maand hebben we een groepscall. Er zijn themamaanden en je maakt kennis met andere ondernemers. Een steuntje in de rug (of stok achter de deur) om het zakelijk bloggen vol te houden!

Bekijk aanbod

GRATIS e-book

Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen. Dus leveren jouw blogs niets op? Met deze 39 tips haal je wél klanten binnen en kom je hoger in Google! Een kick-off voor startende bloggers, maar ook een handige checklist voor ondernemers die al even aan het bloggen zijn.

Bekijk aanbod

Werkboek Bloginspiratie

Writersblock of gebrek aan inspiratie? Gun jezelf een voorraad blogideeën. ​De onderwerpen voor je artikelen liggen voor het oprapen; het werkboek laat je zien waar je moet kijken… Met mijn 6 ideeënmachines bedenk je in 2 uur tijd genoeg ideeën voor een halfjaar.

Bekijk aanbod

BlogBOOSTsessie

Elke maand heb ik ruimte voor 4 gratis blogBOOSTsessies van 30 minuten. Je krijgt vooraf een vragenlijst over je schrijfervaring, de obstakels die je ervaart en waar je met jouw blog naartoe wilt. In het gesprek kijken we wat jij nodig hebt om dat te bereiken.

Bekijk aanbod