GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens

YES! Inspiratieboost

Writersblock of gebrek aan inspiratie? Gun jezelf een voorraad blogideeën. ​De onderwerpen voor je artikelen liggen voor het oprapen; deze videocursus laat je zien waar je moet kijken… Met mijn 9 ideeënmachines bedenk je in 2 uur tijd genoeg ideeën voor een halfjaar.

Bekijk aanbod

Website review

Je hebt hard aan je website gewerkt, maar waar blijven de klanten? Ik loop met een videocamera, een frisse blik en een bak ervaring door jouw website. Je krijgt in een filmpje tips en strategieën die je meteen kan implementeren. We bespreken de review 1-op-1.

Bekijk aanbod

Sessie met Jessie

1 uur online 1-op-1 coaching (en de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen). Bundel je vragen over zakelijk bloggen en online marketing en barst los. Ook voor gevorderde bloggers die hun website en blog willen optimaliseren.

Bekijk aanbod

Ontdek je blogstem

3-delige videocursus om meer aanSPREKENDE teksten te schrijven. Je spreekstem is uniek en herkenbaar. Hoe mooi zou het zijn als jouw blogstem even uniek is als je spreekstem? Een stem met een eigen geluid, zodat je je met gemak onderscheidt.

Bekijk aanbod

GRATIS e-book

Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen. Dus leveren jouw blogs niets op? Met deze 39 tips haal je wél klanten binnen en kom je hoger in Google! Een kick-off voor startende bloggers, maar ook een handige checklist voor ondernemers die al even aan het bloggen zijn.

Bekijk aanbod

BlogBOOSTsessie

Elke maand heb ik ruimte voor 4 gratis blogBOOSTsessies van 30 minuten. Je krijgt vooraf een vragenlijst over je schrijfervaring, de obstakels die je ervaart en waar je met jouw blog naartoe wilt. In het gesprek kijken we wat jij nodig hebt om dat te bereiken.

Bekijk aanbod