GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens

Referenties

Lees tekst van de video >>

Hugo Bakker, hugobakker.com

Ik heb enorm genoten van je schrijfworkshop. Je hebt me echt (weer) in contact gebracht met mijn hart en met mijn verlangen voor mijn bedrijf. Heel mooi om van daaruit te gaan schrijven. Dat deed ik al, maar vanaf nu vast met nog meer plezier en inspiratie.

Martine Voskuil, voskuillevenskunst.nl

Martine Voskuil, Voskuil Levvenskunst

Ik heb bij Jessie een website review laten doen. De review zelf, maar ook de sparringsessie daarna, was ontzettend waardevol. Wat fantastisch om niet alleen de puntjes op de i te zetten waar het om technische zaken gaat, maar ook inhoudelijke waardevolle feedback te krijgen. Erg inspirerend, en niet onbelangrijk, Jessie is een heel plezierig persoon om mee te werken.

Anneke van der Voort, pr-minded.nl

Anneke van der Voort, PRminded.nl

Je schrijfworkshop was super waardevol en inspirerend. Het is echt een doorbraak voor mij om vrijer te zijn met online content delen.

Geert van Wijk MSc. the Happy Habits Coach

Heel professioneel en waardevol. Ook 1-op-1 heel prettig en inspirerend.

Marieke van Ginkel, mariekevanginkel.nl

Marieke van Ginkel

Ik had behoefte aan meer richting. En die heb ik gekregen! Jessies kritische aanpak werkt heel verhelderend.

Hessel Frings, moeitelozemanager.nl

Hessel Frings

Jessie heeft ontzettend veel kennis over alles wat met zakelijk bloggen te maken heeft. Ze loopt daar niet mee te koop en zorgt dat je de juiste dingen op precies het juiste moment hoort, zodat het nooit teveel wordt. Omdat Jessie locatie-afhankelijk is, is ze een ster in locatie-onafhankelijk werken. Daar kunnen veel mensen nog veel van leren! Daarnaast is ze een strategische denker.

Mariëlle Tromp, vitalezorgverlener.nl

Mariëlle Tromp zet zakelijk bloggen nu strategisch in

Voordat ik met Jessie aan de slag ging, schreef ik ook al blogs. Alleen merkte ik dat ik op een gegeven moment verlegen zat om onderwerpen en ik vond mijn blogs wat te technisch worden. Door Jessies feedback is het schrijven van blogs niet alleen leuker geworden. Ook mijn schrijfstijl heeft zich enorm ontwikkeld en ik weet nu hoe ik een verhaal moet opbouwen.

Ik zit nooit meer verlegen om een onderwerp, omdat ik heel dicht bij de ervaringen van mijn klanten blijf. Nu zit in ieder gesprek voor mij wel een verhaal. Jessie voelt feilloos aan wat ik wil zeggen maar niet precies kan verwoorden. Ik kan er blind op vertrouwen dat Jessie precies die plek in mijn verhaal eruit pikt en helpt om te buigen, zodat de tekst weer tot de verbeelding van de lezer spreekt.

Jessie snelheid en scherpte zijn een verrijking voor iedereen die wel een verhaal wil vertellen, maar daar – net als ik – wel wat ondersteuning bij kan gebruiken.

Irene van Gameren, Karaktercoach & NLP Business trainer

Irene van Gameren

Ik heb ongelooflijk veel geleerd in een soort stoomcursus beter bloggen. Ik weet nu hoe je duidelijk kan formuleren en in de huid van je lezer kan kruipen. Ik schrijf nu bondiger en aansprekender. Jessie heeft tips gegeven om mijn online marketing te optimaliseren. Zo werk ik nu met een weggever, en mijn VA heeft de basis van SEO en Google Analytics geleerd. Jessie is heel deskundig en een goede coach. Ze geeft helder en duidelijk feedback. Dit traject was de investering dubbel en dwars waard. Had ik deze stap niet gezet, dan had ik op een gegeven moment het plezier in het bloggen verloren, omdat mijn blogs minder gelezen zouden worden dan nu.

Sandra Bouckaert, Deep Democracy Mediation & Coaching

Sandra Bouckaert