GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
Mindset van een ondernemer - Think BIG

3 veilige uitspraken om je (nooit meer) achter te verstoppen

Weet je wat pure schijnveiligheid en schijnheiligheid is? Schijn-bescheidenheid. Ik heb er jaren aan ‘meegedaan’. In dit artikel 3 uitspraken die ik heb geschrapt. Een blog over de mindset van een ondernemer.

Gevleugelde uitspraak als anekdote voor je blog

Geef je blog vleugels

Gevleugelde uitspraken: welke familie heeft ze niet? Voor jou klinken ze misschien intussen afgezaagd, maar voor jouw klant zijn ze nieuw. Een gevleugelde uitspraak is een mooie kapstok voor je blog. Met 2 voorbeelden.

Zichtbaarheid - Interview Véronique Prins

Zichtbaarheid: de liefde moet van 2 kanten komen

Als ondernemer moet je zichtbaar zijn. Maar zelfs zichtbaarheid draait niet om JOU. Is dat wel zo, dan LIJK je zichtbaar, maar levert het je niks op. Over een vaak vergeten pijler van zichtbaarheid.

Wat je van golf kan leren over marketing en sales

Marketing en sales: golf voor dummies

Marketing en sales zijn niet hetzelfde. Je marketing is de 1e slag tegen de golfbal. Sales is de bal in het putje krijgen. Kijk uit dat je niet te snel met verkopen begint. En weet: goede marketing maakt verkopen makkelijker.

open rate nieuwsbrief verhogen

36% hogere open rate nieuwsbrief met 1 simpele actie [casestudy]

E-mailmarketing zorgt voor goede resultaten. Maar toch vond ik het jammer dat veel mensen m’n mail niet openen. Tijd voor een experiment om die open rate te verhogen.

(meer…)
Zakelijk Zelfvertrouwen - Gesprek met Jikkie Has

Zakelijk zelfvertrouwen expert Jikkie Has: ‘De magie begint op het randje van je comfortzone’

Je waardigheid en vaardigheid vormen samen je zakelijk zelfvertrouwen. Dat vertelt Jikkie Has in een gesprek over haar pas verschenen boek. Bekijk de video of beluister de mp3

Reageer op de inhoud en niet op taalfouten

Voor alle muggenzifters… lang leve de spelfout

Een tekst moet verzorgd zijn, maar spelfouten maken we allemaal. Dus stoere ondernemer: blijf je mooie verhalen en kennis delen. En lieve lezers: reageer op de inhoud en niet op de spelfout. “Know when to shut up” 🙂

Je weggever promoten op website en social media

20+ manieren om je weggever te promoten

Heb je al een mailinglijst? Zo niet, ga dat zéker doen. Met een aantrekkelijke weggever of freebie bouw je sneller je mailinglijst op. En je kunt op meer plekken dan je denkt je weggever promoten. Een video met 20+ ideeën.

Bloggen in coronatijd

Zakelijk bloggen in coronatijd: 3 tips

Veel ondernemers zijn super creatief. Soms schieten ze daarin door, zodat je ze bijna niet meer herkent… Andere ondernemers herken je ook niet meer, omdat je niets van ze hoort. 3 manieren om herkenbaar te blijven.