GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
Top-5 meest gelezen artikelen 2019

Top-5 blogartikelen 2019

De beste wensen voor 2020 voor jou en je bedrijf. Mocht je de populairste blogartikelen van 2019 gemist hebben, dan hier nog even de top-5. Enne, let even op mijn schaamteloze oproep bij nummer #5. Bloos bloos… 🙂

Facebook afmetingen mobiel en desktop

Afmetingen omslagfoto Facebook en andere FB plaatjes [update 2020]

De Facebook omslagfoto (cover) van pagina’s, profielen en groepen hebben verschillende afmetingen. Ik zet alle afmetingen van alle soorten plaatjes op FB voor je op een rij. Voor een strakke look… [update 2020]

Gratis afbeeldingen zoeken voor je website

Gratis afbeeldingen zoeken voor je site en blogs

De meeste ondernemers gebruiken op hun site eigen beeldmateriaal óf gratis stockfoto’s. Maar je kan ook via Wikipedia gratis afbeeldingen zoeken. Je bent dan wel gebonden aan de Creative Commons. Ik leg je er alles over uit. Be creative 🙂

Spreektaal schrijven of conversational writing

Spreektaal schrijven is dé manier om je lezer aan te… ehh, spreken

Wil je dat de lezer jouw blog leest en in actie komt? Dan moet je zorgen dat je de lezer aanschrijft aanspreekt. In deze blog een aantal tips om aanSPREKENDE spreektaal te schrijven. Ofwel: conversational writing.

Copywriting, leiderschap en ondernemersvaardigheden

Copywriting helpt je bedrijf verder (en dat bedrijf is een potje!)

Taal verbindt mensen. Ook in 2019. Dus je hebt tekst nodig. Liefst verrekt goede teksten. Open deur. Kom binnen… en ontdek waarom copywriting een ondernemerskwaliteit is waarin je écht moet investeren. Zelf leren dus!

Tekst redigeren - tekstredactie

Je tekst redigeren in 10 stappen

Een blog, verkooppagina, offerte of social media post: je plaatst geen kladversie, maar je schaaft net zolang aan je tekst tot-ie ‘af’ is. In dit artikel een simpel stappenplan om je tekst te redigeren. DIY tekstredactie.

Populairste artikelen Business Blog School

Top-5 best gelezen blogs jan-juni

Vakantietijd betekent misschien wel dat je juist méér tijd hebt om wat blogs te lezen en wat handige tips op te doen. Daarom een overzicht van de best gelezen blogs. Januari-juni 2019.

Business Blog School voor Liliane Fonds

Dit kan je toch niet máken op een site over zakelijk bloggen?!

Ik scheurde de deur uit. Zoals altijd in de 4e versnelling, want ik heb nooit gesnapt waarom een rolstoel ook een 1e versnelling heeft. Een persoonlijk verhaal over 20 jaar op bed én een actie.

In 15 minuten een blog schrijven

5 recepten voor 15 minuten blogs

In de zomer is het vakantie. Vaak zal je het advies krijgen: werk vooruit. Ik geef toe dat ik dat ook een tijd tegen mijn klanten heb gezegd. Dat zeg ik niet meer.

beste tips zakelijk bloggen

Wil jij blogs schrijven waarmee je ​hoger in Google​ komt en meer klanten ​binnenhaalt?